HENRIËT VAN DALEN 

 

Via mijn toenmalige beroep als sportdocent kwam ik in contact met Pilates. Nieuwsgierig ging ik naar de opleiding en  vol enthousiasme kwam ik terug, wat ik had geleerd deed zoveel met mijn  lichaam dat ik vastbesloten was dit aan meerdere mensen te gaan vertellen en hen de bewegingen te laten ervaren. Want, Pilates doet veel voor je lijf. Het combineert namelijk belangrijke elementen die het lichaam nodig heeft om je lichamelijk fit te kunnen noemen en je ook zo te voelen! 

Na jaren dit enthousiasme te hebben gedeeld werd het tijd voor een eigen studio. Met de juiste energie  van en voor iedereen en de liefde voor het vak werd dit een feit. Dagelijk help ik mensen met interesse voor het individu en de enthousiasme voor deze trainingsmethodiek. In een groep of individueel, op de mat of de apparatuur, Pilates Zwolle biedt een passende training voor iedereen, jong of ouder,  soepel of stijf. Iedereen is welkom en kan Pilates beoefenen op zijn of haar niveau. Door mijn jarenlange opleidingen in binnen- en buitenland is mijn kennis enorm toegenomen.
Pilates is mijn passie en beroep; Laten  zien, voelen en ervaren wat Pilates met mensen doet. Lichaam en geest in balans. Ik geef de lessen dagelijks met heel veel energie en plezier, mensen worden er blij van en dus ik ook!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

MARIËTTA BAKKER

 

Op vrijdagochtend kun je Mariëtta Bakker vinden vóór de Pilatesles. Ze is altijd actief geweest binnen de danssport en heeft binnen de Nederlandse professionele danswereld meer dan 20 jaar meegedraaid. Na haar actieve wedstrijdcarrière heeft ze gekozen voor een baan als dansleraar maar dan wel eentje met een brede basis natuurlijk.. Stijldanslessen maar ook kinderen, streetdance, Zumba en noem maar op. 

De lessen die haar in het bijzonder aanspreken zijn Pilateslessen en lessen die yoga als basis hebben. Deze vormen van bewegen zetten mensen aan het denken over hun lichaam. Ze worden meer bewust van hun eigen lijf en staan er telkens opnieuw weer versteld van wat er toch mogelijk is. En dat is één van de dingen die Mariëtta zo aanspreekt aan het werken met mensen. Het op zoek gaan naar opties voor verandering en uiteindelijk verbetering. Het leuke is dat dit voor iedereen weer anders is. En als het niet langs de ene weg gaat, dan maar langs de andere!

Om haar basis nog verder te verbreden, heeft ze destijds gekozen voor de opleiding Gewichtsconsulent. Aan het woord afvallen heeft ze een hekel omdat dat meteen een associatie geeft met strenge diëten en allerlei dingen die niet mogen… Dat is niet de bedoeling! Feit is dat er iets moet gaan gebeuren en stap voor stap pakt ze samen met de klant die zaken aan om alles weer goed op de rit te krijgen. Voor meer informatie, bezoek de website www.slimgezondgewicht.nl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Henriët_van_Dalen-17.jpg