Introductieworkshop

 

Iedereen die interesse heeft voor het volgen van Pilates lessen adviseren wij te starten met een introductie workshop.

Deze workshop heeft twee doelen. Allereerst is het een kennismaking met de Pilates-methode, de studio en de docenten. Het tweede doel van de introductieworkshop is het aanleren van de basisprincipes van de Pilates-methode.

Na de introductieworkshop ontvang je het advies in te stappen in een van de basic- of pilates lessen.

Een introductieworkshop duurt 2 uur. Dit lijkt erg lang voor een training, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Tijdens de workshop is er ruimte voor vragen en veel specifiek persoonlijke aandacht. Ieder lichaam is immers uniek. De oefeningen zullen in het begin vooral gericht zijn op het ontdekken van de spieren die getraind dienen te worden. Door de combinatie van uitleg en ervaringsoefeningen leer je de juiste spieren aan te spannen, zodat je de oefeningen op de juiste wijze kunt uit voeren en niet in een oud patroon vervalt.

Tijdens de workshop zal een pauze worden gehouden van ongeveer 10 minuten, hierin wordt gezorgd voor koffie en thee. Ben je niet in staat om een introductieworkshop te volgen op een van de aangegeven data, dan is het mogelijk eenmalig een privéles af te spreken ter introductie. Om hiervoor een afspraak te maken kun je mailen naar info@pilatesdalfsen.nl.

Onze introductieworkshops worden aangeboden in de studio in Zwolle.

Data:

Kosten: € 35,00 (incl. koffie en thee).

Er is plaats voor maximaal zes personen

Pilates Dalfsen | Locatie Gerner | Es 5a, 7722 RX Dalfsen, info@pilatesdalfsen.nl

Personal Traininglocatie |Teeuwserf 40, 7722 AP Dalfsen