Personal Training

In privélessen kan in persoonlijke sfeer, heel gericht aan individuele leerpunten of klachten gewerkt worden. Hierbij kan gedacht worden aan blessures, afwijkende houding, zwangerschap of juist het zoeken van meer uitdaging in de les. Het oefenprogramma en het tempo van de training worden op jouw individuele behoefte afgestemd. Ook kan een reeks privélessen een opstart zijn voor de reguliere groeplessen. Tijdens de privélessen werk je onder andere op de originele Pilates-apparatuur. Binnen de studio maken wij gebruik van de Reformer, Exo chair, Ladder Barre en Cadillac. Deze door Joseph Pilates ontworpen apparatuur zorgen ervoor dat het lichaam extra wordt uitgedaagd. Door het gebruik van veren verandert de weerstand tijdens de beweging. Deze weerstand kan enerzijds de gewrichten en spieren ontlasten en op andere momenten juist een grotere weerstand bieden waardoor het lichaam extra wordt uitgedaagd.
Bovendien verandert de weerstand van de veren voortdurend tijdens het bewegen. Hiermee wordt er niet alleen aan kracht en souplesse, maar ook aan de coördinatie van de spieren onderling gewerkt. Kracht en verlenging gaan hierin altijd samen. Het resultaat is een dynamisch en evenwichtige spiergebruik. 
Training op de apparatuur geeft je een ongekend krachtig en tegelijkertijd ontspannen lichaamsgevoel.
Tijdens je privéles(sen) werk je voornamelijk op deze apparatuur. De frequentie, de dag en het tijdstip van de privéles(sen) word in overleg bepaald. Deze training wordt gestart na een intakegesprek.
De Personal Training wordt gehouden in onze studio in Dalfsen (masterpilates.nl)

 

De vergoeding van een priveles zijn € 65,--

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

“De privé pilates lessen van Henriët waren op maat gemaakt en effectief. 
Het heeft me enorm geholpen mijn rugproblemen te verminderen. Fantastisch!”


De heer K. Nieuwenburg, CFO RFS Holding 

Pilates 17 mei-17.JPG
Pilates 17 mei-12.JPG